Julkaistu 12.4.2023 12:00

Pelastusarmeijan raikas ja valoisa iCare-myymälä avattiin Kouvolaan kauppakeskus Valtariin

Pelastusarmeijan iCare secondhand -myymälä avattiin tänään 12.4.2023 Kouvolaan kauppakeskus Valtariin. Kouvolan iCare on Pelastusarmeijan kahdestoista iCare-myymälä. Yhteensä Pelastusarmeijalla on jo 16 iCare- ja kirpputorimyymälää ympäri Suomea.  

Kouvolan iCare-myymälän avara ja raikas ilme sekä tiuhaan uusiutuva valikoima houkuttelevat monen ikäisiä hyvän mielen secondhandostoksille. Tuotevalikoima keskittyy erityisesti vaatteisiin, astioihin ja kodin sisustustavaroihin.  

– Avajaisia on kovasti odotettu! Olemme saaneet asiakkailta paljon hyvää palautetta uuden myymälän avaamisesta ja muutostamme uusiin, valoisiin tiloihin, kertoo Kouvolan iCaren vastuumyyjä Katariina Porkka.  

Kouvolassa on pitkään sijainnut Pelastusarmeijan kirpputori, joka jää uuden iCaren avaamisen myötä palvelemaan toistaiseksi. “Uusi iCare-myymälä on kirpputoriin verrattuna avarampi, valoisampi ja tarjoaa entistä mukavamman asiointikokemuksen”, Katariina kertoo.  

Vaate- ja tavaralahjoitukset pyydetään avajaisten jälkeen tuomaan iCare-myymälään. – Olemme lämpimästi kiitollisia saamistamme vaate- ja tavaralahjoituksista. Tieto siitä, että myymälöidemme tuotto ohjataan Pelastusarmeijan hyväntekeväisyystyöhön, on monelle lahjoittajalle tärkeä, Katariina jatkaa.  

Asiakkaiden on myös jatkossa helppo löytää ostoksille, sillä uusi iCare secondhand sijaitsee saman kadun varrella kuin kirpputorimyymälä. Vankan kanta-asiakaskunnan omaava myymälä tulee varmasti houkuttelemaan myös uutta kävijäkuntaa kauppakeskus Valtariin.  

Lisätiedot   
iCare secondhand -myymälätoiminnan vastaava   
Heli Suomi   
[email protected]  
Puh. 044 532 3645

Pelastusarmeijan myymälät ovat olleet edelläkävijänä osa suomalaista katukuvaa jo 1970-luvulta lähtien, ja se on Suomen suurimpia secondhand-ketjuja. Ostamalla ja lahjoittamalla hyväkuntoisia vaatteita ja tavaroita iCare-myymälöihin olet mukana tukemassa Pelastusarmeijan arvoja ja tärkeää hyväntekeväisyystyötä. Lisätietoja: pelastusarmeija.fi/myymalat/icare

Kouvolan iCare secondhand sijaitsee Kauppakeskus Valtarissa osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola. Myymälä on avoinna ma–pe: 10–18 ja la: 10–16.

--------------------------------------------------------------------------------