Julkaistu 2.4.2024 16:24

iCare secondhand -myymälä avattu Tampereen Koskikeskukseen

Pelastusarmeijan uusin iCare secondhand hyväntekeväisyysmyymälä avautui 2.4.2024 Tampereella kauppakeskus Koskikeskukseen. Kaikkiaan Pelastusarmeijalla on 15 iCare- ja kirpputorimyymälää ympäri Suomea.   


Pelastusarmeijan uusi Koskikeskuksen iCare-myymälä on hyvin keskeisellä paikalla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tampereen Keskustorilta, rautatieasemalta ja Ratinan ostoskeskuksesta. Koskikeskuksen myymälään on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin, sillä kauppakeskuksesta löytyy runsaasti parkkitilaa. Myymälä sijaitsee kauppakeskuksen 0. kerroksessa Tokmannin liiketilan naapurissa. 

– Tuntuu hienolta avata uusi myymälä tänne Koskikeskukseen, sanoo Pelastusarmeijan myymälätoiminnan päällikkö Harri Lehti. – Olemme täällä Tampereen ytimessä ja kauppakeskuksessa keskeisellä paikalla päivittäistavarakaupan ja postin noutopisteen läheisyydessä. Myös Tampereen kaupungin nuorisotilat ovat tässä lähellä, mikä on hienoa nuorempaa asiakaskuntaa ajatellen.

Muiden iCare-liikkeiden tapaan myös Koskikeskuksen myymälä on valoisa ja viihtyisä. Myymälän valikoima keskittyy edullisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin ja asusteisiin sekä astioihin ja kodin sisustustavaroihin.

Myyjät Eija Rautio ja Julia Palkeinen ovat valmiina: – Ollaan kyllä tosi kivoissa tunnelmissa. Tämä on vilkas kauppakeskus, toivottavasti moni löytää myös meille.

Avajaisaamuna moni olikin tullut tarkastamaan uuden liikkeen ja tekemään hyvän mielen ostoksia. 25 asiakasta jonotti jo ovien takana odottamassa sisäänpääsyä. Yksi heistä on Filippiineiltä kotoisin oleva, nyt Tampereella asuva Mark. Hän oli huomannut näyteikkunassa viime viikolla sähköpianon ja halusi varmistaa, että saa sen.

– Laitoin ihan tätä varten herätyksen! Olen niin onnellinen. Olen muusikko ja kaivannut soittamista. Nyt sain tämän huomattavasti halvemmalla kuin verkkokaupoista. Samalla liityin kanta-asiakkaaksi, sillä teillä on hyviä tarjouksia, Mark toteaa hymyillen.

Ostoksilla ovat myös ystävykset, opiskelijat Lotta ja Elli. Lotta on ”kirppisasiantuntija”, hän on tutustuttamassa Elliä secondhand-shoppailun saloihin.

– Täällä on tosi kiva valikoima, tytöt kommentoivat.

Somevaikuttaja Alexi Immanuel pääsi vierailemaan myymälässä ennakkoon ja teki tiiserin myymälän aarteista. Siitä Jesmina oli bongannut siistin paidan veljeään varten.

– Tykkään kyllä muutenkin tehdä secondhand-ostoksia, Jesmina naurahtaa.

Tervetuloa kaikki ostoksille! Ostamalla ja lahjoittamalla hyväkuntoisia vaatteita ja kodin käyttötavaroita iCare-myymälöihin tuet Pelastusarmeijan tärkeää hyväntekeväisyystyötä.  

Toni Kaarttinen
Kuvat: Toni Kaarttinen

iCare kauppakeskus Koskikeskus   

Hatanpään valtatie 1, puh. 044 7577963 
Avoinna ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–18 
pelastusarmeija.fi/myymalat/icare