Pelastusarmeija vaatii koronarokotteiden jakamista oikeudenmukaisesti

image description

Kenraali Brian Peddle, kansainvälisen Pelastusarmeijan johtaja, allekirjoitti Maailman terveysjärjestö WHO:n oikeudenmukaista rokoteannosten jakelua koskevan julistuksen 2. maaliskuuta 2021. ”Tiedämme, etteivät kaikki maat ole vielä saaneet rokotteita. Kustannusten ja logistiikan ongelmat on voitettava, ja me jatkamme rukousta oikeudenmukaisuuden ja rokoteannosten reilun jakelun puolesta”, kenraali sanoi.

Maailman terveysjärjestön johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus sanoi tammikuussa, että ”maailma on katastrofaalisen moraalisen epäonnistumisen partaalla – ja tämän epäonnistumisen hinnan maksavat maailman köyhimmät maat”. Pelastusarmeija tukee WHO:n tavoitetta saada vuoden 100 ensimmäisen päivän aikana terveydenhuollon työntekijöiden ja iäkkäiden ihmisten rokotukset käyntiin kaikissa maailman maissa.

Yksityishenkilöitä kannustetaan myös ottamaan osaa kampanjaan. Maailman terveysjärjestö WHO:n vetoomuksen voi allekirjoittaa täällä.  

Kenraali ja hänen vaimonsa, komentaja Rosalie Peddle ovat julkaisseet videon, jossa he pohtivat, miten virus voidaan voittaa yhdessä toimimalla. He kehottavat Pelastusarmeijan jäseniä ja ystäviä ottamaan rokotteen heti kun se on mahdollista.

”Kiitämme Jumalaa siitä, miten tutkijat ja tieteilijät ovat työskennelleet rokotteiden kehittämiseksi”, komentaja Rosalie Peddle sanoo.

”Me uskomme, että rokote on meille kaikille mahdollisuus osoittaa rakkautta toisiamme kohtaan ja huolehtia yhteisestä turvallisuudesta, ja siten me yhdessä voimme voittaa koronavirustaudin”, kenraali Brian Peddle päättää.

Kansainvälisen päämajan uutinen