Uudet territorion johtajat, everstit Patrick ja Anne-Dore Naud ovat aloittaneet työn Suomessa

image description
Uudet territorion johtajat, everstit Patrick ja Anne-Dore Naud ovat aloittaneet työn Suomen ja Viron territorion päämajassa. Tervetulohetki pidettiin päämajassa 18.7.

Patrick Naud syntyi pelastusarmeijalaisperheeseen 1958 Etelä-Ranskassa. Hänen vanhempansa olivat Pelastusarmeijan upseereita ja ovat toimineet upseerin tehtävässä Pohjois-Afrikassa ja Ranskassa.

Opiskeltuaan Pariisissa ja Strasbourgissa Patrick Naud oli työssä jonkin aikaa Englannissa ennen lähtöään upseerikouluun Sveitsin Baseliin. Yhdessä vaimonsa Anne-Doren kanssa hän on työskennellyt upseerina eri Pelastusarmeijan toimipisteissä Ranskassa, Saksassa ja Belgiassa. Belgian toiminta-alueen päämajassa Brysselissä Patrikc Naud toimi taloushallinnon päällikkönä sekä PR-toimen ja varainhankinnan tehtävissä. Anne-Dore Naud on työskennellyt lapsi- ja nuorisotyön johtaja sekä kokelassihteerinä.

Saksassa he toimivat piiripäällikkönä läntisessä piirissä, kunnes vuonna 2009 Patrick Naud sai määräyksen Saksan, Liettuan ja Puolan territorion ylisihteeriksi ja Anne-Dore Naud nais- ja aikuistyön sihteeriksi. Kaksi vuotta myöhemmin heidät määrättiin saman territorion johtajaksi sekä nais- ja aikuistyön johtajaksi.

Patrick ja Anne-Dore Naudilla on kaksi poikaa ja yksi tytär. Nuorin lapsista, Mikael, muutti heidän kanssaan Suomeen.

Naudien tervetulo- ja virkaanasettamiskokous on 17.9. klo 17 Temppelin osastossa Helsingissä. Virkaanasettamisen suorittavat komentajat Hans ja Marja van Vliet Hollannista