Pelastusarmeija aloittaa työn Gabonissa

image description

Kenraali André Cox on antanut hyväksyntänsä Pelastusarmeijan työn aloitukselle Gabonissa. Virallinen aloituspäivä on 1. heinäkuuta 2018. Gabonista tulee 129. maa, jossa Pelastusarmeija tekee virallisesti tunnustettua työtä.

Keski-Afrikassa Atlantin puolella sijaitsevassa Gabonissa on vajaa kaksi miljoonaa asukasta. Pelastusarmeijan toiminnan aloittamista maassa alettiin suunnitella jo vuonna 2005. Virallisen tunnustuksen saaminen työlle voi kestää kauan, ja Pelastusarmeijan ja Gabonin välinen sopimus tuli valmiiksi vasta tänä vuonna. Gabonin hallinnolta on nyt saatu virallinen lupa toiminnan aloittamiseen.

Työn kehittämiselle Gabonissa on hyvät edellytykset: ensimmäisen kolmen vuoden budjetti on hyväksytty, ja kapteenit Alexis ja Irma Zola Kongon (Brazzavillen) territoriosta on valittu johtamaan työtä Gabonissa.

Pelastusarmeijan Afrikan kansainvälinen sihteeri, komentaja Benjamin Mnyampi ja alueellinen naistyön sihteeri, komentaja Grace Mnyampi johtavat työn virallista avausta Gabonin pääkaupungissa Librevillessä heinäkuun 1. päivänä 2018.

Kansainvälisen päämajan uutinen