Uusia upseereita riveihin

image description

Pelastusarmeija toivottaa tervetulleiksi uusia upseereita riveihinsä 7. marraskuuta, kun kadetit Eija ja Ari Kulmala vihitään upseerin tehtävään.

Vaasalaiset Eija ja Ari ovat suorittaneet upseerikoulun kaksivuotisen koulutusohjelman ja heidän upseerivihkimyksensä ja luutnantiksi nimittämisensä tapahtuu erityisessä juhlatilaisuudessa. Upseerikoulutuksen ohella he ovat toimineet Vaasan osaston johtajina ja he jatkavat työtä siellä upseerivihkimyksen jälkeenkin.

Koronatilanteen vuoksi juhlatilaisuutta ei voida järjestää yleisötilaisuutena vaan se striimataan ja lähetetään verkossa. Tapahtumaa voi seurata Pelastusarmeijan Facebook-sivulla lauantaina 7. marraskuuta klo 14.00 alkaen. Juhlatapahtuman johtavat territorion johtajat, everstit Patrick ja Anne-Dore Naud.

Uusien upseereiden valmistumisen jälkeen koulutukseen jää neljä kadettia. Kadetit opiskelevat joustavan koulutusmallin mukaan ja opintojen ohella, jotka tehdään pääsääntöisesti etäopiskeluna. Kadetit ovat työssä Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea.

Seuraa upseerivihkimystapahtumaa täältä