Lämmin lahja vastaanottokeskukselle

image description

Pelastusarmeijan ”Sielunlämmittäjät”-neulontaprojektin tämän vuoden kohde on ollut maahanmuuttoviraston Helsingin Metsälän vastaanottokeskus. 

Viilenevän syksyn varalle Sielunlämmittäjät ovat valmistaneet 20 vauvalaatikkoa sekä satoja lämpimiä asusteita, kuten huiveja, pipoja, käsineitä ja sukkia niin lapsille kuin aikuisillekin. Vauvalaatikoille on kysyntää, sillä vastaanottokeskusten asiakkaat eivät ole oikeutettuja Kelan äitiyspakkauksiin. Myös lämpimille asusteille on tarvetta, sillä monelle Suomen viileä ilmasto on tullut koleana yllätyksenä.

Ohjaajat Sauli Joutselainen (kuvassa kesk.) ja Helmi Halonen (kuvassa vas.) Metsälän vastaanottokeskuksesta ottivat lahjoituksen ilolla vastaan:

– Asiakkainamme on useita perheitä, joten olemme tästä lahjoituksesta hyvin kiitollisia.

– Projektissa on ollut neulojia kautta Suomen, niin yksittäisiä ihmisiä kuin seurakuntien käsityöpiirejä. Olemme saaneet myös lankalahjoituksia, joista haluamme kiittää, kertoo Sielunlämmittäjien koordinaattori, majuri Natalia Penttinen.

Projekti ei toki lopu tähän, vaan jatkuu syksyn aikana. Lisäksi myös viime vuoden juhlavuosiprojekti – 125 paria sukkia kullekin Pelastusarmeijan asumisyksikölle – jatkuu.  Haluaisitko tulla mukaan tekemään hyvää käsilläsi?

Tervetuloa mukaan: facebook.com/sielunlammittajat

Toni Kaarttinen
Kuva: Toni Kaarttinen


Tilaa Sotahuuto itsellesi tai ystävällesi

Sotahuuto kertoo Pelastusarmeijan maailmanlaajuisesta työstä ja tarjoaa artikkeleissaan hyvää sanomaa.

Tilaa Sotahuuto tästä