Kenraalin uudenvuoden tervehdys

image description

Tervehdys videolla

Hyvää uutta vuotta! 

On vaikea uskoa, että kaksi vuotta on kulunut vuodesta 2015, jolloin juhlimme Pelastusarmeijan 150-vuotisjuhlaa. Mikä vuosi se olikaan, yli 15 000 armeijalaisen ja Armeijan ystävän kokoontuessa Lontooseen unohtumattomaan, inspiroivaan, Hengen täyttämään kongressiin heinäkuussa, ja innoittavat rukous- ja raamatunlukuhankkeet järjestettiin myös.

Tänään rukoilen, että siinä missä 2015 toi Pelastusarmeijan yhteen Jumalan nimessä niin kuin ei koskaan aiemmin, vuonna 2017 näemme tämän suuren Armeijan vievän Jumalan ulos maailmaan Koko maailma liikkeelle -teeman kautta.

Kun minusta tuli kenraali, jaoin visioni siitä, että Pelastusarmeijaa pidettäisiin hyvänä voimana, muutosvoimana ja voimana, joka elää niin kuin opettaa.

Joten kysyn tänään: millainen pysyvä vaikutus teoillamme on maailmassa pelastusarmeijalaisina, vapaaehtoisina ja työntekijöinä, neuvottelukunnan jäseninä ja Armeijan ystävinä?

Mikä on sinun vastauksesi? Kohtaamme päivittäin todellisuuden täynnä syntiä, epäoikeudenmukaisuutta, kärsimystä ja köyhyyttä. Uskon, että Jumala kutsuu meitä selvästi täydelliseen liikekannallepanoon.

Jokaisen osaston, sosiaalipalvelukeskuksen, jokaisen Pelastusarmeijan hankkeen tulee olla suolana ja valona yhteisöille ja ihmisille, joita palvelemme.

Uusi nettisivu ja älypuhelinsovellus on kehitetty tueksesi, auttamaan ihmisiä ja ryhmiä ympäri maailman kertomaan kuinka Jumala on lähettänyt heidät liikkeelle muuttamaan maailmaa.

Vuoden edetessä teillä jokaisella on mahdollisuus rohkaistua, mutta myös olla kannustamassa toisia ihmisiä. Sillä ei ole merkitystä, oletko mies vai nainen, vanha vai nuori. Asemasi, työtehtäväsi, kansallisuutesi, taloudellinen tilanteesi tai kulttuurisi eivät ole esteitä osallistumiselle.

Päinvastoin, vain monimuotoisen, 128 eri maassa olevan toiminnan kautta koko maailman liikekannallepanosta tulee todellisuutta. Toivon, että kysyt rukouksessa juuri nyt, kuinka voit olla mukana.

Ystävät, meidän on lähdettävä ulos rakennuksistamme ja mentävä kaduille. Meidän on oltava aktiivisia tehtävässämme ja jaettava rohkeasti hyvää uutista pelastajastamme Jeesuksesta Kristuksesta.

Me olemme Pelastusarmeija. Ottakaamme jokainen vastaan tämä pyhä haaste.

Komentaja Silvia ja minä rukoilemme siunausta teille tänä tulevana vuotena, ja odotamme innolla näkevämme kaikki ne upeat asiat, jotka Jumala tekee kansansa kautta.

Kenraali André Cox