Pelastusarmeija toimii nyt 132 maassa

image description

Bulgaria on 132. maa, jossa Pelastusarmeija virallisesti työskentelee. Maa liittyi osaksi Pelastusarmeijan Itä-Euroopan territoriota 9. maaliskuuta 2021.

Bulgariassa työtä johtavat kapteenit Eduard Lebedev ja Inna Lebedeva. Eduard on kotoisin Venäjältä ja Inna Moldovasta. Heidän tukenaan työskentelevät luutnantti Erik Johansson Ruotsista ja kapteeni Kathleen Johansson Australiasta.

Bulgariankielinen Pelastusarmeijan punainen kilpi on jo suunniteltu ja rekisteröity, ja Pelastusarmeijan sotilaan liittolupaus on käännetty bulgariaksi. Pelastusarmeija on aloittanut maassa yhteistyön toisten sosiaalista työtä tekevien kirkkojen kanssa ja luonut kontakteja viranomaisiin ja järjestöihin.

Pelastusarmeija sai vuonna 2019 luvan rekisteröityä Bulgariassa. Aloitus viivästyi pandemian takia, mutta nyt työ on todella päässyt käyntiin. ”Olen hyvin iloinen Bulgarian liittymisestä Pelastusarmeijan kansainväliseen perheeseen ja toivotan Jumalan siunausta Pelastusarmeijalle Bulgariassa”, kenraali Brian Peddle sanoo.

Kansainvälisen päämajan uutinen