Julkaistu 12.3.2019 09:47

Anna lapselle tulevaisuus

Pelastusarmeijan Kumppanuuskeräys aktivoi järjestön maailmanlaajuisen auttamisverkoston maailman köyhimpien lasten avuksi. Pelastusarmeijan paikallinen asiantuntijuus kohdemaissa tekee keräyksestä erityisen luotettavan ja tehokkaan tavan auttaa kehitysmaita. Tänä vuonna perinteikäs keräys järjestetään 11.3 - 7.4.2019. 

Pelastusarmeijan Kumppanuuskeräys aktivoi järjestömme maailmanlaajuisen auttamisverkoston maailman köyhimpien lasten avuksi. Pelastusarmeijan paikallinen asiantuntijuus kohdemaissa tekee Kumppanuuskeräyksestä erityisen luotettavan ja tehokkaan tavan auttaa kehitysmaita. Tänä vuonna perinteikäs keräys järjestetään 11. maaliskuuta – 7. huhtikuuta 2019. Varoilla tuetaan järjestömme avustustoimintaa Pakistanissa, Ghanassa, Togossa, Paraguayssa, Argentiinassa ja Uruguayssa.

Orvoksi jääminen aids-epidemian takia, 8-vuotiaana työelämän aloittaminen, saastunut juomavesi, terroristi-isku kouluun, vanhempien pitkäaikainen työttömyys, malariaviruksen sairastuttama lähipiiri – on monia syitä, miksi Kumppanuuskeräyksen kohdemaiden lapset tarvitsevat myös suomalaisten apua. Kumppanuusmaitamme eli keräyksen kohdemaita ovat Pakistan, Ghana, Togo, Paraguay, Argentiina ja Uruguay.

Pelastusarmeijan kumppanuuskeräyksessä on kyse ympärillämme olevan maailman ymmärtämisestä sekä solidaarisuudesta niitä kohtaan, joilla asiat ovat huonommin kuin meillä. Köyhyys lapsuudessa vaarantaa lapsen hyvinvoinnin pitkälle aikuisuuteen. On todennäköistä, että köyhä lapsi on aikanaan köyhä aikuinen. Usein on kustannustehokkaampaa auttaa ihmisiä heidän omissa kotimaissaan kuin pakolaisina. On siis helppo nähdä, miksi on tärkeää auttaa ajoissa.

Monia tapoja lahjoittaa

Kerääjämme käyvät kodeissa mukanaan keräyslista, joka on varustettu kerääjän nimellä, Pelastusarmeijan johtajan nimikirjoituksella ja Helsingin poliisilaitoksen leimalla. Keräämme myös kaduilla ja kauppakeskuksissa keräyslippaisiin. Lippaissa on Helsingin poliisilaitoksella leimattu vyöte.

Lahjan voi helpoimmin antaa verkkopankin kautta Pelastusarmeijan kotisivulla www.pelastusarmeija.fi/kumppanuus tai pankkisiirtona: FI57 2084 3800 0057 29 viite 8808

Lahjoittaa voi myös puhelimitse: 0600 550310 (11,93 euroa)

Keräyslupa: RA/2016/881