Pelastusarmeijan lasten lomakodilla tapahtuu

image description

Kesän 2020 toiminta lomakodilla

Koronatilanteen vuoksi lasten lomakodilla on tehty uusia suunnitelmia kesän ajaksi. Perinteisiä viikon mittaisia lastenleirejä ei voida tänä vuonna pitää, mutta heinäkuussa lomakodilla järjestetään päiväleirejä. Leiripäivän aikana vietetään aikaa yhdessä, uidaan ja retkeillään. Yhdelle leirille mahtuu kerrallaan 35 lasta. Leireille voi ilmoittautua 1.6.2020 alkaen. (Lisätietoa päiväleireistä alempana)

Elokuun alussa on tavoitteena pitää kaksi kolmipäiväistä lasten leiriä, jolloin leiriläiset myös yöpyvät lomakodilla. Mikäli tilanne sallii ja yöleirien pitäminen on turvallista, ilmoittautuminen leireille alkaa 1.7.2020. Tilanteen kehittymistä voi seurata Nummelan lomakodin nettisivuilta tai Facebookista.

Kesäkuussa lomakoti Nummelassa tarjoaa kaikille halukkaille lähipalvelua. Lomakodin ohjaajat ulkoilevat ja keksivät lapsille kivaa tekemistä kodin lähiympäristössä. Ulkoilun aikana lapsille tarjotaan pientä välipalaa. Lisäksi ohjaajat voivat auttaa kaupassa tai apteekissa käymisessä. Lähetä viesti Olen kiinnostunut lähipalvelusta numeroon 045 6578727. Soitamme sinulle ja sovimme yhdessä järjestelyistä.

Lasten lomakoti tulee myös kotiin!

Lomakoti kotiin -YouTube-kanava sekä Leirilehti-blogi tuovat lomakodin lämpimät hetket ja kivat kesäpuuhat jokaiseen kotiin. Kanavalla voi katsella monille tuttujen ohjaajien tekemiä videoita kivoista kesätekemisistä. Videoilla esitetään erilaisia haasteita perheille. Perheet voivat lähettää viikon aikana tuotoksistaan kuvia ja saada niistä kannustavaa palautetta. Videoiden tavoitteena on ilahduttaa, aktivoida ja antaa virikkeitä sekä ideoita lapsille ja aikuisille leikkeihin, askarteluihin ja kodin askareiden tekemiseen. Tavoitteena on myös pitää yllä toiveikasta mielialaa, ruokkia kekseliäisyyttä leikeissä ja tukea perheen aikuisia kasvatustyössä. Tärkein tavoite on kuitenkin ilon tuottaminen! Ohjeita ja tuotoksia on nähtävillä Leirilehti-blogissa, johon lomakodin YouTube-kanavalta on linkki.

Voit klikata itsesi mukaan Nummelan nettisivuilta. Tervetuloa katselemaan ja puuhailemaan!

Heinäkuun päiväleirit

Heinäkuussa Nummelan lomakoti järjestää 4–11-vuotiaille lapsille kahden päivän mittaisia päiväleirejä. Leirille lähdetään aamulla ja illalla palataan kotiin. Koronavirusepidemian vuoksi suosittelemme kulkemista omalla autolla. Niille leiriläisille, joille ei ole mahdollista saapua omalla autolla, järjestämme bussikuljetuksen Helsingistä. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas, välipala ja päivällinen. Päiväleirin hinta on 40 euroa. Ilmoittautuminen alkaa 1.6.2020.

Lasten päiväleirit kesällä 2020:

  • 13.–14.7. Päiväleiri 1 
  • 16.–17.7. Päiväleiri 2 
  • 20.–21.7. Päiväleiri 3
  • 23.–24.7. Päiväleiri 4
  • 27.–28.7. Päiväleiri 5 (lasten ja nuorten leiri 12–15v.)
Tule mukaan nauttimaan Nummelan lomakodin kesästä!