Ystävä yksinäiselle

Tule ystäväksi yksinäiselle tai löydä ystävä

Tule mukaan ystäväksi

Yhdessä tekeminen on kivaa – löydä juttuseuraa, lenkkiseuraa, lautapeliseuraa… Kehitämme uudenlaista ystävyystoimintaa, tule mukaan vaikka muutamaksi tunniksi! Turun Pelastusarmeijan kautta voit tutustua uusiin ihmisiin turvallisesti. Saat meidän tuen ja opastuksen uusien ihmisen kohtaamiseen.

Jos haluaisit olla seurana esimerkiksi uudelle asukkaalle, ukrainalaiselle, naapurillesi, tule mukaan! Tai jos haluaisit löytää itsellesi uuden tuttavan jonka kanssa jutella ja tehdä yhdessä, olethan yhteydessä. Voit myös kirjautua suoraan maksuttomaan Commu -sovellukseen, jonka kautta voit tutustua turvallisesti lähialueesi ihmisiin.

Pelastusarmeijan vapaaehtoinen ystävä tapaa yksinäistä henkilöä sovitusti esim. kahvittelun, ulkoilun tai vaikkapa museokäynnin parissa. Myös etäyhteyden kautta toteutetut tapaamiset ovat mahdollisia. Ystävätoiminta kuuluu Pelastusarmeijan Turun osaston sosiaalisen- ja vapaaehtoistyön toimintaan.

Toimi näin: 

Ota yhteyttä meihin puh. 044 7577 919 tai sähköpostitse [email protected]  ja kerro, että haluaisit olla jonkun ystävä. Otamme sinun tietosi ylös, sovimme tapaamisen, jonka jälkeen etsimme sinulle ystävän. Tarvittaessa autamme Commu-sovelluksen käyttämisessä.

Kun olet käynyt tapaamisessamme:

  • Lataa Commu-sovellus Android-puhelimellesi Google Play -kaupasta tai IOS-laitteellesi App Storesta
  • Luo itsellesi tili – tarvitset sähköpostiosoitteen
  • Tämän jälkeen luo itsellesi profiili ja lyhyt esittely
  • Liitämme sinut meidän muiden vapaaehtoisten joukkoon. Et välttämättä tarvitse appia tai älylaitetta – voit ottaa yhteyttä meihin ja me etsimme sinulle ystävän.

Vapaaehtoinen sitoutuu Pelastusarmeijan periaatteisiin, jotka on esitelty materiaalissa Vapaaehtoisena Pelastusarmeijassa. Hyväksyminen tapahtuu kirjallisesti tapaamisessamme.